Ad & Rian Vosters en Ton & Mieke van Agt

Reusel en Oirschot

Na diverse groepsreizen te hebben bekeken, kwamen we tot de conclusie dat onze voorkeur sterk uitging om met vieren op pad te gaan. Via een bekende kwamen we in contact met het bedrijf Reisadvies Zuid-Afrika van Jos Caeijers. De problemen die wij zagen zoals o.a. zelf rijden en veiligheid, waren na de uitleg en enthousiasme van Jos over het land snel verdwenen. Op ons verzoek heeft Jos een reis samengesteld waar we in 3 weken zowel het Noorden als het Zuiden zouden bezoeken. Vanuit Johannesburg hebben we via de Panoramaroute het Noorden met zijn natuurschoon en wild bezocht. Van Durban zijn we naar George gevlogen waar wij in een andere prachtige natuur en cultuur terecht kwamen. Uiteindelijk zijn we weer vanuit Kaapstad terug naar Amsterdam gevlogen. Het was een geweldige ervaring om zo vrij door het land te kunnen reizen en wat een super fijne luxe lodges. Jos héél hartelijk dank voor het echt perfect samenstellen van deze prachtige reis. CHAPEAU!! Gezellige Brabanders Ton & Mieke, Ad & Rian

Gerrie & Judit van der Heijden

Valkenswaard

Jos heeft alles super geregeld, 4 prachtige weken in dit fantastisch mooie land mogen verblijven. Het noorden: Prachtige safari’s met uiteraard het Krugerpark en enkele mooie privé wildparken. Het zuiden: Geweldig mooi landschap met uiteraard Kaapstad, maar zeer zeker ook Stellenbosch waar Jos voor ons een belachelijk mooie accommodatie had uitgezocht. Jos wist ons daarmee precies te triggeren. Echt onze smaak. Top!! Echt niet te geloven deze reis. Wij reizen veel en afgelopen jaar zijn we nog naar de Malediven geweest, maar dit ….. Alles, maar dan ook echt alles was perfect geregeld. Heb meestal wel mijn woordje klaar, maar ben er stil van. Chapeau!

Wil & Karin met Toon & Karin de Leest

Valkenswaard

Na een geweldige reis van bijna 3 weken in het prachtige Zuid-Afrika sloten we onze reis af op een top locatie: Clouds Estate in stellenbosch. WAUW, ….. De villa aan de oceaan was een droom locatie, Schoone Oordt in Swelledam was geweldig, maar Clouds Estate slaat alles! Onze complimenten aan Jos, het was super geregeld allemaal. Thanks 😘

Eline & Sander

HAAREN

Deze zomer 3,5 week naar Zuid-Afrika geweest. We hebben eerst aan Jos van Reisadvies Zuid-Afrika onze wensen doorgegeven en daarna heeft Jos voor ons een reisschema op maat gemaakt. Het was voor ons de eerste verre reis dus best spannend! Vanaf dat we aankwamen in Johannesburg tot dat we vertrokken in Kaapstad, was alles perfect geregeld en klopte het zoals het beschreven stond in het van Jos ontvangen reisboek. We hebben daardoor een heel ontspannen vakantie gehad en een ervaring om nooit te vergeten!

Ben, Dineke, Suchita & Ragini van der Horst

EINDHOVEN

Afrika stond op ons wensenlijstje. Graag wilden we als gezin een keer een reis maken naar Afrika. We zijn gewend om altijd zelf onze reizen samen te stellen, ook verre reizen. Voor Afrika vonden we dat toch wel ingewikkeld. We kwamen de website van Jos tegen en dat sprak ons erg aan. Een afspraak was snel gemaakt en ook het samenstellen van de reis. Jos heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie rondreis voorgesteld. Er was alle ruimte om de reis naar eigen wensen in te delen. Het was echt meer dan geweldig. Vooraf, omdat we een prachtig boekwerk toegestuurd kregen met onze reis helemaal uitgewerkt, vol met details over wat er allemaal te zien is. Tijdens de reis, omdat het nog mooier was dan we hadden voorgesteld. Alles liep op rolletjes, zodat we volop konden genieten van het prachtige land, de natuur, de dieren, de mensen en alles wat we tegenkwamen. Heel handig dat we een door Jos voorgeprogrammeerde Tomtom meekregen, dat scheelde zoveel tijd. Achteraf, omdat we terugkijken op een super mooie vakantie vol met prachtige nieuwe ervaringen. Jos, heel erg bedankt, het kon niet beter. Mensen die plannen hebben om naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan raden wij in ieder geval https://www.reisadvieszuidafrika.nl/ aan.

Familie van den Biggelaar

Oirschot

Ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk wilden we met onze kinderen een mooie en bijzondere reis maken naar Zuid-Afrika. We volgden reisadvies Zuid-Afrika al op facebook en hebben een gesprek aangevraagd voor een vrijblijvend advies. Hier kwam het enthousiasme van Jos en zijn kennis van Zuid Afrika meteen boven drijven, er was gelijk een klik. Jos heeft een heel mooie reis voor ons samengesteld en in augustus 2019 hebben we dat prachtige land bezocht. De werkelijkheid was zo mogelijk nog mooier dan Jos had verteld. Een mooie reis met bijzondere locaties, geweldig grote contrasten, prachtige, vriendelijke en gastvrije mensen. We hebben geen moment gehad van dit kon beter, het was echt tot in de puntjes verzorgd! Reisadvies Zuid-Afrika (Jos) heeft zijn belofte meer dan waargemaakt, hier krijgt niemand spijt van dat weten wij zeker. Jos, nogmaals bedankt.

Rik Bouman

Beek en Donk

Na ziekte besloten een mooie reis te maken. Ik ben bij Jos Caeijers uit Valkenswaard uitgekomen, die mij enthousiast heeft gemaakt voor Zuid-Afrika. Wat een reis, een prachtig land met veel diversiteit met ongelooflijke vergezichten, en vergeet de parken niet met wildlife, zéér bijzonder. Jos had alles perfect geregeld, erg goed naar mijn wensen geluisterd en goede voorstellen gemaakt. Erg persoonlijk en met veel passie uitgevoerd. Dank je Jos!! Daar ik alleen reisde maakt mijn familie zich zorgen over de veiligheid in Zuid-Afrika maar ook dat viel erg mee, ik heb me niet onveilig gevoeld, erg vriendelijke mensen. Kortom een fantastische ervaring en ik kan niet wachten om de omgeving bij Kaapstad te gaan ontdekken (ik ben nu vanuit Johannesburg via de Drakensbergen naar het Krugerpark gereisd). Tot de volgende Jos!

Hendrik en Yvonne Metz

Steensel

In oktober 2018 zijn wij op reis geweest in Zuid Afrika. Reisadvies Zuid-Afrika van Jos Caeijers heeft ons geadviseerd en de reis vervolgens tot in de puntjes geregeld. Van de huurauto, de accommodaties tot de excursies, het klopte allemaal. Met name zijn advies om de reis via de Oostkant te maken en te eindigen in Pitse Lodge in het wildreservaat Welgevonden was perfect. Jos heeft ons niet alleen een geweldige vakantie bezorgd, maar er ook voor gezorgd dat we niet alleen van Zuid Afrika zijn gaan houden, maar ook veel meer kijk hebben gekregen op de wilde dieren en de manier waarop ze zich in leven houden. De trip hebben we afgesloten in en rondom Kaapstad en ook daar hebben we geweldig genoten. Wij kunnen Reisadvies Zuid-Afrika echt aan iedereen aanbevelen!

Familie van Leeuwen

Budel

We wilden met het gezin een keer een onvergetelijke reis maken. We zijn bij Jos Caeijers uitgekomen om een reis op maat samen te stellen naar Zuid-Afrika. Na zorgvuldige samenstelling van de reis samen door en met Jos zijn we in oktober 2018 ongeveer 3 weken in de noordoost zijde van Zuid-Afrika geweest. Rekening houdend met de interesse van alle 4 de gezinsleden hebben we gekozen om een gebruikelijke route door dit gebied andersom in te steken. Een gouden greep die leidde tot een opbouw van de vakantie van hoogtepunt naar hoogtepunt. Het moet gezegd zijn dat Jos gezorgd heeft voor een mooie balans tussen vakantie, veel zien, grote variatie aan natuur/cultuur en geschiedenis van dit prachtige land. Een echte wereldbelevenis met na terugkomst alleen maar wensen om nog een keer terug te gaan om de rest van dit prachtige land te verkennen.

Familie van de Hoef

Son

Het is nauwelijks mogelijk een betere beschrijving te geven van Zuid Afrika dan “De Wereld in één land”. In de zuidpunt van dit land valt het mooiste en het beste van het “zwarte” continent samen. Een baie prachtige land. Land dat verwondert, bewondert, raakt en intrigeert, inspireert en boeit, uitnodigt en omhelst. Kleur geeft aan zwart en wit, waar een glimlach de twinkeling in ogen HOOP GELOOF LIEFDE en VERTROUWEN blijven uitstralen. Land met een ingewikkeld verleden maar langzaam haar HART terugvindt. Zuid Afrika is één van de weinige landen ter wereld met zo”n diversiteit aan landschappen en verschillende klimaten. Van vredige stranden tot torenhoge rots massieven, van dorre vlaktes tot woeste kusten. Prachtige natuurgebieden, Nationale Parken en wildreservaten. Land van adembenemend mooie flora en fauna. Land "Paarl “ van de wijnen, druiven groeiend en rijpend op de prachtige hellingen van de Vinenyards. 'We felt in Love with South Africa'. Samen met onze 3 dochters hebben wij deze onvergetelijke reis naar Zuid Afrika mogen maken. Van Cape Town, Camps Bay ,Waterfront, naar Kaap de Goede Hoop, de prachtige autorit langs de onstuimige kust naar Muizenberg, de Pinguïns deftig paraderend op Boulder Beach, de boottocht naar Mandela”s Robbeneiland. De wandelingen door en de fietstochten langs de prachtige wijnvelden en wijnhuizen van Stellenbosch en Franschhoek. Land van ongelooflijke goeie KOS EN BAIE WYNE. Gegrepen door de wonderschone natuur en het imposante dierenrijk, hebben wij 4 dagen doorgebracht bij Makweti in het natuurreservaat Welgevonden bij Vaalwater. Daar waar de Olifant nog de architect is van dit nog mooie ongerepte natuurgebied. Gewandeld door de Townships in Langa. Keihard geconfronteerd en doen beseffen dat het wonen in een huis met een fatsoenlijk dak boven je hoofd nog steeds niet vanzelfsprekend is ….zelfs niet in 2018. Stil gezeten en in gedachten verzonken in een plaatselijke kerkje waar gospel dans en zang de zorgen van de dag even doen vergeten. Je ontroeren en bewegen om verder en door te kunnen gaan. Dit is slechts een bladzijde uit ons boek "South Africa Jy Wonderlik Land”. Een onvergetelijk mooi en waar gebeurd reisverhaal. Een reis die wij intens hebben kunnen beleven en genieten. Mede door het plezier, de aandacht en de zorg waarmee Jos dit voor ons heeft mogelijk gemaakt. VIR HIRDIE, ONS GROOT DANKIE 🙏

Jeanne & Cor

Oirschot

Van 26 november tot en met 20 december 2017 hebben wij een prachtige reis gemaakt naar Zuid Afrika. Een reis vol hoogtepunten: Gevlogen met KLM naar Johannesburg, vervolgens met de auto gereden via de Panorama route naar het Krugerpark, iSimangaliso Wetland Park in St. Lucia en de prachtige Drakensbergen. Vanuit opnieuw Johannesburg gevlogen naar Kaapstad en vervolgens naar Stellenbosch. Deze fantastische reis was voor ons tot “in detail “geregeld door Jos. Werkelijk alles klopte: sfeervolle accommodaties, goede hotels, en zeer afwisselende routes. Wat hebben we genoten van alle excursies in het Krugerpark, Wetland natuur reservaat, Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland, De Tafelberg de prachtige wijngebieden. Vooral Clouds Estate was erg bijzonder met een werkelijk fantastisch uitzicht. En natuurlijk zeker niet te vergeten de TOMTOM , die we meegekregen hadden van Jos, met daarin op volgorde per dag alle routes en excursies. Wat een service! Jos nogmaals onze hartelijke dank voor je adviezen en het uitgebreide reisschema. Wanneer we weer in de gelegenheid zijn om weer naar Zuid Afrika te gaan zullen we 100% zeker weer contact met je opnemen.

Arie, Marli & Iza Schepens

Budel

Augustus 2017 hebben wij met zijn drieën een geweldige rondreis gemaakt door het Noordoosten van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg via de Panoramaroute naar het Krügerpark. Daarna door Swaziland naar de kust bij St. Lucia en via de Drakensbergen weer terug naar Johannesburg. De persoonlijke aanpak van Jos en de uitstekende voorbereiding (reisboek, voorgeprogrammeerde TomTom), zorgden ervoor dat we een onbezorgde reis hadden. Zuid-Afrika en Reisadvies Zuid-Afrika zijn beiden een aanrader!

Rob & Rinie van Grinsven / Ger & Lieneke Beentjes

Weert - Waalre

Jos, ondanks het feit dat je slechts 3 weken had om onze gehele 3 weekse Zuid-Afrika trip te organiseren is het je toch gelukt! We hebben veel plezier gehad van jouw “TomTom reisleider” die ons, in de juiste volgorde, naar alle verblijven en bezienswaardigheden leidde. Ook je samengestelde reisboek met veel historische en actuele informatie plus suggesties (76 pagina’s) is veel geraadpleegd. Onze dank en complimenten hiervoor. Het was voor ons vieren een geweldige trip en onvergetelijke ervaring waar we nog lang en met veel plezier over zullen praten en terug denken. We gaan beslist nog eens terug!  Groeten van ons vieren

Jan Vermeulen en Anja Thijs

Overpelt BELGIË

Oudejaarsperiode in Zuid-Afrika. Konden we dat maar jaarlijks doen. Ik kan de overige commentaren op deze pagina enkel maar beamen. Jos werkte de perfecte trip voor ons uit. Starten in Kaapstad om 3 weken later en 4000 km verder te eindigen in Johannesburg, zonder het gevoel alleen maar gereden te hebben. Alle accommodaties waren zéér goed tot zelfs meerdere malen ronduit super ..… Kaapstad, Montusi, St-Lucia, Rhino Walking Safaris …. Om over het eten dan nog maar te zwijgen… overheerlijk en heel gezond. Het reisboek dat Jos voor ons maakte las als een avonturenverhaal, dat je dan vlak erna ook nog werkelijk beleefde… fantastische ervaring! Dank je Jos, dikke pluim hiervoor. Jan en Anja

Toine en Zenn Dorreleijers

Valkenswaard

Vader-zoon reis Zuid-Afrika. De ogen van onze zoon stonden wijd open toen hij hoorde dat Zuid-Afrika onze reisbestemming zou worden. Als dierliefhebber en aspiraties om Ranger te worden zou daarmee een droom in vervulling gaan. Een paar jaar eerder was ik met de oudste zoon naar Noord-Amerika afgereisd om een week lang met Native Americans op te trekken. Een rijke ervaring. Een ervaring die ook onze jongste zoon mocht toevallen. Maar dan anders. Tijdens de herfstvakantie van 2016 was het zover. Zenn 14 jaar oud ging alleen op pad met papa. Voor het eerst op reis zonder zijn broer en zijn moeder. Dat is wel wennen. Zeker omdat de heenreis, en later ook de terugreis niet al te vlotjes verliep. Je mag namelijk niet zomaar reizen met je eigen zoon. Wat ik niet wist, maar onderweg achterkwam, was dat er een papierwinkel aan te pas komt, als bewijs dat je legaal met je zoon reist. Na het nodige oponthoud, bij mijzelf natte oksels en wit weggetrokken snoet van mijn zoon, konden we uiteindelijk op weg naar de bestemming van onze reis. Auto afgehaald, de vooraf door Jos ingestelde navi geactiveerd en koek en sopie aan boord. We waren op weg. Wel wennen, want het stuur zit aan de andere kant. Doordat we verlaat waren, reden we al snel het donkere onbekende Afrika in. We genoten na van een fantastische zonsondergang, terwijl we strak turend over de weg naar onze eerste slaapplaats zochten. Pilgrimsrest was te tussenstop op weg, via de ‘Panoramaroute’ naar onze bestemming, het Balule privé Natuurreservaat. De Panoramaroute met al haar watervallen en kloven is prachtig, echter het feest begon voor ons toen we in Ku Sungula Safari Lodge waren. Gelegen midden in het reservaat, tussen de loslopende dieren, ligt de kleine lodge, gerund door een Nederlandse dame, voorzien van huisjes, zwembadje en een gastenverblijf. Het ziet er schoon en goedverzorgd uit en het eten is er prima. We hadden ons eigen huisje met douche en toilet en aten samen aan één tafel met de andere gasten. Voor ons was alles een feest. We hadden iedere dag iets op het programma staan. Van game-drive tot bushwalk, van boottocht tot duik in het zwembad, van bezoek locaal stadje tot een braai. In een paar dagen tijd hadden we veel mogen beleven en de Big-five mogen afstrepen. Was geen doel op zich, maar iets wat wel gebeurde. Via het Krugerpark zijn we teruggereden. Mooi park. Vooral omdat we zelf door het park mochten rijden, elke keer op zoek naar iets nieuws, een ander dier, een mooi vergezicht of wederom die prachtige ondergaande zon. Het overnachten in het Krugerpark viel wat tegen ten opzichte van de Ku Sungula. Het werd een wat kortere nacht, zodat we extra van de dag konden genieten. Een prima afsluiting van een week ‘op Safari’. De reis was samengesteld door ‘Reisadvies Zuid-Afrika’ van Jos Caeijers. Voor ons een prima keuze, omdat hij met zijn kennis een prachtig gebalanceerd programma had samengesteld. Door zijn voorbereiding, werd de reis voor ons ‘plug&play. Het oponthoud op het vliegveld door ontbreken van de juiste papieren, kwam doordat we de vlucht zelf geboekt hadden. Een wijze les. Graag gaan we met het hele gezin terug. Zuid-Afrika is zo mooi en bijzonder. Die ervaring gunnen wij ook de rest van het gezin. Het zal wel een andere dynamiek brengen, want het alleen reizen met één van de kinderen is erg bijzonder. Een cadeautje, zoals ook Zuid-Afrika is.

Bert en Caroline Hovenkamp

Best

Van 15 november tot 1 december 2016 een onvergetelijke vakantie gehad in Zuid-Afrika. Allereerst omdat we onze dochter Tessa op konden zoeken in Kaapstad waar ze stage loopt. Met ons hele gezin hebben we de Gardenroute gedaan. Prachtige landschappen, heerlijk eten, op allerlei bijzondere locaties overnacht, en heel veel verschillende dingen gedaan. De hoogtepunten voor ons waren het Addo Elephant Park, de hoogste bungee jump ter wereld door onze meiden (wat een lef), Cango Caves, Stellenbosch (heerlijk wijnproeven) en natuurlijk Kaapstad zelf. Alles was voortreffelijk geregeld door Jos, zodat onze reis zorgeloos verlopen is. De vakantie was veel te kort, we moeten nog heel veel dingen zien waar we nu niet aan toegekomen zijn. Alle reden dus om ooit nog eens terug te gaan, en dan natuurlijk weer via Reisadvies Zuid-Afrika!

Henk en Liesbeth den Hoed-Compen

Valkenswaard

Beste Jos, Wij hebben in october 2016 een geweldige reiservaring gehad, dankzij jou. Zuid-Afrika was voor ons onbekend. Wat een prachtig land, de natuur en de dieren. Hele lieve mensen, geweldige accomodaties met heerlijk eten. Alles door jou geregeld, de vliegreis, de auto met ingestelde navigatie en prachtige reisgids,  er was aan alles gedacht. We  hebben super genoten en zullen jou zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. En mochten wij nog eens naar Zuid-Afrika gaan dan komen we graag weer bij jou voor advies.   Henk en Liesbeth den Hoed-Compen  

Nick Verhagen en Wendy Bek

Tilburg

Wij waren op zoek naar een individuele reis door Zuid-Afrika. We hadden de moed al bijna opgegeven, toen we de site van Jos tegen kwamen. Met hem een gesprek gehad over wat wij graag wilden in de reis in 2015 en het volgende gedaan: Panorama route Check. Privé Park (big five) Check. Kruger Park (big five) Check. Swaziland Check. Drakensbergen Check. Tuinroute Check. Oudtshoorn Check. Hermanus (walvissen spotten en witte haaien dus de big seven) Check. En als laatste een super afsluiting Kaapstad Check. Dit alles met een eigen auto (check) super gaaf! Alles wat we wilden doen heeft Jos voor ons georganiseerd tot in de puntjes! Zo'n perfecte reis hebben we nog nooit meegemaakt. Behalve zijn goede adviezen, kregen we voor de reis van Jos nog een aantal spullen mee: Een navigatie systeem waar alle locaties in stonden waar we naar toe moesten. Een persoonlijk reisboek met goede informatie wat we per dag gingen doen, hierdoor konden onze familie leden thuis ook een beetje meegenieten en wisten ze waar we ongeveer waren. Een Zuid-Afrikaanse telefoon zodat we als er iets was goed bereikbaar waren en anders om. En 2 goede reisstekkers die heel goed van pas kwamen want deze zijn in Nederland nergens te verkrijgen. En natuurlijk goede wegen kaarten altijd erg handig als je niet alles met de navigatie wilt doen. Dus kortom een droomreis die helemaal naar je wensen is gemaakt, wat wil je nog meer. Jos wij willen jou hartelijk bedankten voor het maken van deze reis voor ons. Wij willen zeker ooit nog een keer terug en hopelijk ben jij dan diegene die voor ons weer een prachtige reis organiseert. Groetjes Nick Verhagen & Wendy Bek

Marion en Arthur van Gerven

Dommelen

We hebben in december 2015 een onvergetelijke reis gehad naar Zuid-Afrika. Het was niet onze eerste vakantie naar dit mooie land maar wel zeker de mooiste! We hebben duidelijk meer genoten dan tijdens de voorgaande reizen. Jos had een reeks mooie, zéér bijzondere accommodaties en plekken gevonden, waardoor het een heel special vakantie werd. Met name de 3 daagse wandelsafari in het Krugerpark met overnachtingen in een luxe tent en in een boomhut in de open lucht was onvergetelijk! De reis was door Jos tot in de puntjes voorbereid en uitstekend verzorgd. We gaan zeker terug en uiteraard dan weer via de bemiddeling van Reisadvies Zuid-Afrika!

Wout en Nanny van Deelen

Wageningen

Met veel plezier kijken wij terug op onze reis naar Kaapstad in 2015. Via onze B&B kwamen we met Jos in contact. Onze dochter ging in Kaapstad stage lopen en dit was voor ons een goede reden deze reis te plannen om te zien hoe zij daar heeft gewoond en gewerkt. Alles wat wij daarnaast konden zien en doen was mooi meegenomen. Jos heeft, door zijn persoonlijke tips, onze reis tot een onvergetelijke ervaring gemaakt, waar we nog heel lang over zullen napraten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het meegeven van een TomTom, reisstekker en telefoon, was voor ons enorm handig en scheelde een hoop gezoek ter plekke. Jos, heel erg bedankt. Wij gaan dit aan iedereen doorvertellen!

Erik en Angelie Muller

Valkenswaard

Hallo Jos. We willen even laten weten dat onze reis naar Zuid-Afrika in 2015 super verlopen is, waarvoor dank !!! Alles klopte . Zeer mooie en sfeervolle accommodaties en een zeer fraaie en afwisselende route. Indrukwekkende safari's , prachtige wijngebieden met heerlijk eten en drinken (en een supergave Bites en Sites tour in Stellenbosch) en natuurlijk het prachtige Kaapstad. Nogmaals bedankt voor je advies en als we weer in de gelegenheid zijn om naar Zuid-Afrika te reizen - en we willen zeker terug - dan nemen we zeker weer contact met je op !!!

Christ en Nel Smets

Borkel

Eind 2014 bezochten wij voor het eerst Zuid-Afrika. Voor ons een totaal onbekend avontuur en wij wilden daarom graag goed voorbereid aan deze reis beginnen. In Valkenswaard vonden wij Reisadvies Zuid-Afrika en gedurende de verschillende gesprekken met Jos, is een geweldig reisplan ontstaan waar wij ons helemaal in konden vinden. Jos heeft uiteindelijk ook alles voor ons in Zuid-Afrika geboekt en ons zelfs een uitgebreide reisgids en navigatiesysteem meegegeven, waar alle locaties door hem al waren ingevoerd. De reis zelf was van begin tot eind helemaal perfect. Prachtige accommodaties waar wij steeds geweldig werden ontvangen en super werden verwend, met Tembe Elephant Park als hoogtepunt. Heel veel dieren gezien en we hebben ook erg genoten van de prachtige natuur en de mooie wandelingen in de Drakensbergen. We hebben over schitterende passen gereden, mooie stadjes bezocht, walvissen gezien, Kaap de Goede Hoop bezocht en natuurlijk Kaapstad bekeken. Elke dag genieten in dat prachtige land en – tegen de verwachting in - hebben wij ons daar echt geen moment onveilig gevoeld. Super vakantieland en vooral super geregeld door Reisadvies Zuid-Afrika.

Laurens en Elle van Gerven

Dommelen

Zuid-Afrika heeft ons hart gestolen! We hebben dat prachtige land inmiddels 5 keer bezocht en het voelt steeds als thuiskomen. Het laatste bezoek in 2014 is volledig verzorgd door Reisadvies Zuid-Afrika uit Valkenswaard. Jos Caeijers - de eigenaar van dat bedrijf – heeft een grote passie voor Zuid-Afrika en zijn uitgebreide kennis en ervaring over dat land voor ons vertaald in een prachtig programma, vastgelegd in een zéér uitgebreide reisgids. Het van hem ontvangen navigatiesysteem, waarin alle belangrijke locaties als favoriet waren opgeslagen, maakte het helemaal compleet. Super service en we hebben – mede daardoor - een geweldige vakantie gehad. We gaan zeker nog eens terug naar Zuid-Afrika en uiteraard dan weer verzorgd door Reisadvies Zuid-Afrika.

Jack en Wilma Verouden

Dommelen

Wellicht ook doordat we er gewoond hebben was Azië altijd ons favoriete werelddeel. In de veronderstelling dat daar nooit iets boven zou kunnen, heeft Jos ons uiteindelijk toch met een enthousiast verhaal en een werkelijk schitterend reisprogramma overgehaald om in 2013 naar Zuid-Afrika te gaan. Wat een prachtig en veelzijdig land is dat. De big 5 gezien in het noorden, prachtige wandelingen gemaakt in de Drakensbergen en in Tsitsikamma (tuinroute), heerlijke wijntjes gedronken in de wijnstreek en genoten van Kaapstad , een van de mooiste steden ter wereld. Dankzij Jos hadden wij een super vakantie en als vakantiebestemming voor ons nu zeker gelijkwaardig aan Azië, ……….. dat wordt nog moeilijk kiezen in de komende jaren!

Janus en Ellen Caeijers

Valkenswaard

Cees, een goede bekende van ons, runt al jaren een B&B in Zuid-Afrika en wij wilden hem daar in 2013 gaan opzoeken. Tijdens een van de voorbereidende gesprekken daarover vroegen wij hem om advies voor een rondreis door Zuid-Afrika. Zijn reactie: “Ik zie hier met enige regelmaat door jouw broer Jos samengestelde reizen voorbij komen. Die reizen zijn steeds helemaal perfect door hem samengesteld en ik kan daar helemaal niets aan toevoegen. Het enige wat je moet doen is Jos vragen om voor jullie een reisschema te maken en er zelf verder helemaal geen tijd meer in steken.” Beter kunnen wij het niet verwoorden, want de reis die wij op zijn advies gemaakt hebben was inderdaad echt helemaal fantastisch.

Barend en Greta Honingh

Broek in Waterland

Jos, wat hebben wij genoten van onze reis in 2011. Echt super dat je een taxi geregeld had vanaf de luchthaven van Johannesburg naar ons hotel. De volgende morgen stond de huurauto klaar en konden wij uitgerust op pad gaan. De locaties waren heel bijzonder en goed. Ook je restaurant tips waren van een heerlijke kwaliteit. Halverwege onze prachtige reis, raakte onze auto stuk. We weten niet hoe je het doet, maar in no-time hadden we een veel luxere auto, waar we als een vorsten in verder reden. Het was een droomreis, met een goede service. De mooiste reis die we tot nu toe gemaakt hebben. Heel veel dank.

Nick en Jolanda de Kort

Dongen

Wij hebben in eind december 2013, begin januari 2014, een prachtige rondreis gemaakt door een stukje van Zuid-Afrika. Deze rondreis hebben we samen laten stellen door Jos Caeijers. Nou, ik kan je 1 ding vertellen, als er iemand is die Zuid-Afrika kent, dan is hij het wel. De vliegreis heen en terug, de auto die voor ons klaar stond, de route die we hebben gevolgd, de accommodaties waar we sliepen: alles tot in de puntjes verzorgd! We hebben gewandeld met de leeuwen in Ukutula, prachtige Panoramaroute gereden, Krugerpark, St. Lucia Wetlands, Didima Camp, stuk voor stuk geweldig. Vind het eerlijk gezegd jammer dat Jos alleen de rondreizen in Afrika verzorgd.

Ton en Hannie van Gerven

Valkenswaard

Beste Jos, Wij waren al vaker in Zuid-Afrika en dachten inmiddels alles wel te weten over dat geweldige land. Tijdens de voorbereiding van onze laatste reis in 2013 zijn we via vrienden met jou in contact gekomen. Tijdens jouw enthousiaste verhaal bij onze eerste afspraak, bleek al snel dat jij heel veel kon toevoegen aan het door ons zelf al gemaakte reisprogramma. Nogmaals bedankt voor het geweldige programma wat je toen voor ons in elkaar gezet hebt en volgende keer komen we zeker gelijk naar Reisadvies Zuid-Afrika. Succes met je nieuwe bedrijf en met jouw passie voor Afrika gaat dat zeker goedkomen!

Lizet Wijnen

Valkenswaard

Naar Afrika gaan was al heel lang een wens, maar de angst voor het onbekende avontuur hield mij toch lang tegen om de stap te zetten. Totdat ik via de wandelclub Jos ontmoette. Zijn enthousiasme en passie voor de landen in zuidelijk Afrika, hebben mij over die angst heen gezet en met zijn hulp heb ik een onvergetelijke vakantie gehad in 2010. Met zijn ruime kennis en ervaring, wist Jos mij precies te zeggen waar ik wel, maar – voor mij erg belangrijk - ook waar ik juist niet moest zijn. Het verbaast mij niets dat hij met zijn ervaring en passie nu Reisadvies Zuid-Afrika is gestart. Als je naar Zuid-Afrika wil gaan, moet je zeker met hem contact opnemen.