Fotosafaris

Leerzame fotosafari's

Lees meer

Momenten die je bijblijven

Wil jij niet alleen een prachtige reis maken maar deze ook vastleggen op camera zodat je altijd terug kunt kijken naar deze magische momenten?

De spectaculaire landschappen en een grote variatie in wildlife in Afrika bieden jou deze kans.

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met bijzondere fotomomenten terwijl je in de ongerepte wildernis aan het rondreizen bent.

Wat je te wachten staat

  • Reizen en fotograferen waarbij je als deelnemer niet alleen proeft, ervaart en beleefd, maar ook leert hoe je deze indrukken en ervaringen vastlegt in een perfecte foto

  • Geniet van het rondreizen in de ongerepte, pure natuur

  • Samen zoeken naar creatieve invalshoeken om zo met de gemaakte beelden verwondering en verassingen teweeg te brengen
  • Leer een oog te krijgen voor het maken van sfeervolle, verassende foto’s en creatieve composities

Wat erbij inbegrepen zit

We verzorgen de gehele reis met onze vervoersmiddelen,
lokale gids met kennis van de bush, professionele fotograaf, maaltijden, accommodaties en tentenkampen op bijzondere locaties.

Waarom reisadvies Zuid-afrika?

Wat ons anders maakt

Naast zéér deskundig advies, bieden wij met een uitgebreid persoonlijk reisboek, een voorgeprogrammeerd navigatiesysteem, duidelijke wegenkaarten, verloopstekkers voor het lokale stroomnetwerk en een hulplijn van ons kantoor in Zuid-Afrika die 24/7 bereikbaar is in geval van nood. Service die je bij een regulier reisbureau niet snel zult vinden!

Mooiste locaties

Geheel verzorgd en ontzorgd! Een snufje avontuur gecombineerd met luxe!

24/7 ondersteuning

Kantoor in Zuid-Afrika met hulplijn die 24/7 bereikbaar is

Voor ieder budget

Flexibiliteit om een reis op maat te maken op basis van jouw wensen en budget

Voorbereid op reis

Reispakket met reisboek, landkaarten, voorgeprogrammeerde navigatie en nog veel meer

Lokaal bekend

Lokale contacten met accomodaties, professionele fotograven en ervaren gidsen

positieve impact

Brabantse gezelligheid in Afrika met positieve impact

Testimonials

Ervaringen van anderen

Superfijne mensen, service en vriendelijkheid op en top!! Ze luisteren naar je wensen en zetten zo een prachtige reis voor je in elkaar😍😍😍 We zijn nu bijna 3 mnd terug en we denken er nog bijna dagelijks aan!! We zouden t liefst in onze vingers knippen en er weer zitten! Ook de lodge Ku Sungala is in 1 woord geweldig, superkamers, super eten, superlief personeel, fijn zwembad, schoon!! 🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦 alles bij elkaar zijn we gevallen voor het prachtige land❤️❤️

Esther

Bij de intake hebben we onze wensen mbt onze 25 jarige huwelijksreis op tafel kunnen leggen en daar is zeer goed naar geluisterd. Na wat concepten heen en weer gestuurd te hebben kwamen we tot een akkoord m.b.t tot ons reisprogramma. Daarna is alles vanuit Zuid Afrika zelf zeer secuur geboekt. Vlak voor vertrek kregen we een gepersonaliseerd boekje mee, waarin onze reis van dag tot dag beschreven stond, aangevuld met historie en aandachtspunten. Het voelde heel erg fijn dat we een aanspreekpunt in Zuid Afrika zelf hadden, doordat alles daar geboekt was. Kortom : voortreffelijk! Echt een aanrader.

Fam. Maclaine Pont

Gevarieerde reis, wat jarenlang op onze netvlies zal staan. Perfecte reisbeschrijving, heerlijk eten en perfecte accomodaties.
Ik zou iedereen deze reis aanbevelen, die van variëteit houdt.
Alle wensen kwamen uit.
Top geregeld reisadvies Zuid-Afrika!

Robert Leeneman & Desiree van Zanten

Van het begin tot het einde hebben we echt genoten van dat prachtige land met zijn overweldigende vergezichten, prachtige dieren, super accommodaties, heerlijk eten en vooral de overal geweldig vriendelijke en behulpzame bevolking. Jos, bedankt voor de leuke en perfect tot in de puntjes verzorgde vakantie in Zuid-Afrika. Dit was een reis die wij nooit meer vergeten! VIR HIRDIE, ONS GROOT DANKIE 🙏

Freddy, kaska, sanne & nicol
Valkenswaard

Op ons verzoek heeft Jos een reis samengesteld waar we in 3 weken zowel het Noorden als het Zuiden zouden bezoeken. Het was een geweldige ervaring om zo vrij door het land te kunnen reizen en wat een super fijne luxe lodges. Jos héél hartelijk dank voor het echt perfect samenstellen van deze prachtige reis. CHAPEAU!! Gezellige Brabanders Ton & Mieke, Ad & Rian

Ad, Rian, Ton en Mieke
Reusel & Oirschot

Vanaf dat we aankwamen in Johannesburg tot dat we vertrokken in Kaapstad, was alles perfect geregeld en klopte het zoals het beschreven stond in het van Jos ontvangen reisboek. We hebben daardoor een heel ontspannen vakantie gehad en een ervaring om nooit te vergeten!

Eline & sander
Haaren

Echt niet te geloven deze reis. Wij reizen veel en afgelopen jaar zijn we nog naar de Malediven geweest, maar dit ….. Alles, maar dan ook echt alles was perfect geregeld. Heb meestal wel mijn woordje klaar, maar ben er stil van. Chapeau!

Gerrie en Judit van der Heijden
Valkenswaard
Binnen 24 uur een reactie

Stel je vraag

Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Succes! Je bericht is verstuurd.
Oops er ging iets fout, probeer het nog eens!