Over reisadvies zuid-afrika

hoe het allemaal begon

Lees meer
Ons verhaal

Onze droomreis

In 2008 vertrokken wij voor het eerst vanuit het gezellige Brabant voor een langere tijd op vakantie naar Namibië. Daar is onze passie en liefde voor Zuidelijk Afrika geboren. Sindsdien zijn we elk jaar minimaal twee keer voor een langere periode door Zuidelijk Afrika gereisd en hebben we vele Afrikaanse landen bezocht.

In 2014 komen we door toeval op een lodge gelegen in een privé reservaat van het Kruger Park waar we al eens eerder waren geweest en die we in 2016 hebben gekocht. In februari 2017 mochten we onze eerste gasten verwelkomen.
We zijn uiterst trots op wat we in korte tijd bereikt hebben en mogen onze lodge een waardige 4 sterren toekennen, gegradeerd door het Tourism Grading Council van Zuid Afrika.

Ondanks mijn toewijding, passie en volledige overgave voor de lodge bleef het kriebelen om mensen te laten meedelen in mijn passie voor Zuidelijk Afrika.
We zijn op een kleinschalige wijze begonnen met kleine groepjes gasten op reis mee te nemen naar Botswana onder begeleiding van een lokale gids. Ondertussen verzorgen we een aantal keren per jaar coaching trails met een coach uit Nederland en organiseren we vele op maat gemaakte reizen voor iedereen.

Omdat mijn expertise, passie en toewijding duidelijk ligt bij het organiseren van bijzondere reizen door Zuidelijk Afrika ben ik een kleinschalig, persoonlijk reisbureau gestart om jou de overweldigende natuur, het wildlife en de cultuur van Zuid-Afrika op een onvergetelijke manier te doen laten ervaren.

Om een beter beeld te krijgen bij ons verhaal kun je de video bekijken van onze Lodge in Zuid-Afrika.

Ons team
Yolanda Liebregts

"Het organiseren, plannen en realiseren van droomreizen doet mijn hart sneller kloppen.Als jij een reis wilt waarbij al jouw reiswensen in vervulling gaan, dan ben je aan het juiste adres. Door mijn expertise, jarenlange reiservaring en lokale contacten in Zuid-Afrika, kan ik jou dit prachtige land op de mooist mogelijke manier doen laten ervaren."

Jos Caeijers

Jos Caeijers is actief, perfectionistisch en vooral veelzijdig.

Op 16 jarige leeftijd is hij als automonteur gaan werken, maar uiteindelijk als financieel directeur van een groot bedrijf gestopt om zijn passie te volgen en van zijn hobby "Zuid-Afrika" zijn werk te maken.

Petro Liebregts

Al ruim 20 jaar in het vak als 4x4 instructeur mede door de vele reizen die hij heeft gemaakt in de loop der jaren en expert in het geven van cursussen aan klanten die in het buitenland op avontuur gaan een 4WD auto hebben gehuurd en geen ervaring hebben.Naast 4x4 instructeur liefhebber van het maken van avontuurlijke self drive reizen met zijn eigen Land Rovers om dit vol passie door te kunnen geven aan anderen.

Binnen 24 uur een reactie

Stel je vraag

Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Succes! Je bericht is verstuurd.
Oops er ging iets fout, probeer het nog eens!